Espai Vending és la línia de serveis que completa la proposta integral de Divertàlia i Espai Cuina en l’àmbit de la restauració i l’alimentació.

La tendència del comerç passa per automatitzar els processos de venda de petits articles ja que, d’aquesta manera, estalviem cost i temps.

Amb la màquina expenedora, només fa falta que una persona introdueixi monedes, premi un botó i obtingui el producte desitjat.

El vending va néixer per a satisfer la necessitat d’adquirir articles, en les millors condicions d’higiene i qualitat, a qualsevol horari i el més aviat possible.


El vending s’ha convertit en una de les activitats comercials amb un major creixement durant els últims anys


Que el vending ha aportat molts avantatges des de la seva aparició és un fet contrastat. Ha fet més fàcil l’adquisió i la venda de productes difetrents en un mateix espai. Per a les empreses, les màquines de vending han suposat molts avantatges.

Maquinas vending para diferentes sectores

Però, quins avantatges conctrets té el vending?

  1. Estalvi de temps i diners. El vending és una forma econòmica de poder oferir als treballadors un espai on poder adquirir productes en estones de descans.
  2. Venda 24 hores. Una màquina expenedora no té horaris. A qualsevol hora del dia s’hi pot accedir per poder gaudir d’un cafè o d’uns snacks.
  3. Moments de descans. És important, sobretot al món de l’empresa, proporcionar una estança on es pugui desconnectar del dia a dia. Una sala amb màquines és un epsai ideal per trobar aquesta estona.
  4. Gran varietat de productes. Com hem citat anteriorment, les màquines expenedores poden oferir productes variats en un petit espai.
  5. Qualitat de producte. Les màquines han evolucionat de tal manera que compten amb un producte de qualitat, així també trobem màquines amb un bon servei i preparades per poder fer el pagament en diferents modalitats.

L’altre concepte que les empreses operadores de vending tenen clar és el d’acostar-se al consumidor amb les noves tendències. És per això que, cada cop més, les màquines amb productes saludables estan guanyant més terreny.

El Vending, una nova moda de negoci que està en constant expansió.