Serveis Educatius

/Serveis Educatius
Serveis Educatius 2018-07-24T10:09:21+00:00

Serveis Educatius

Oferim diferents Serveis Educatius per elegir

Divertàlia oferim diferents serveis educatius, els vostres infants aprendran i és divertiran alhora amb els nostres tallers, podràs comptar amb el servei d’acollida en el cas que tinguis un horari poc flexible per estar amb el teu infant.
Inflables i atraccions per nens
Lloga els nostres inflables i atraccions per la festa del teu infant.
Manualitats per nens petits
Porta els teus infants als nostres tallers, maquillatge facial, titelles de dit…
Servei acollida per nens petits
Oferim servei d’acollida per els infants dels pares que tinguin un horari poc flexible.
Dinamitzacions juvenils
Oferim dinamitzacions juvenils per als no tant petits de la casa.
Colònies per nens
Inscriu el teu infant a les colònies de Divertàlia, 100% inoblidable.
Gràcies a les dinamitzacions juvenils els vostres infants aprendran a respectar i socialitzar amb els altres companys del grup. Amb les colònies de Divertàlia tindràs 100% assegurat de què el teu infant obtindrà experiències inoblidables i divertides. També oferim els nostres inflables i atraccions per a qualsevol tipus d’activitat, sempre supervisats pels monitors/es del nostre centre.
DESCARREGA EL NOSTRE CATÀLEG

T’interessen els nostres serveis?

CONTACTA AMB NOSALTRES

Divertàlia us ofereix nombroses solucions adaptades a les vostres necessitats per a la cel·lebració d’actes i esdeveniments lúdics i festius.

Oferim un extens catàleg de serveis, sempre adaptant-nos a les necessitats dels nostres clients i garantint l’èxit de totes les activitats a través d’un tracte personalitzat i professional.

  • Inflables i atraccions
  • Festa de l’escuma
  • Llits elàstics
  • Tallers
  • Jocs gegants

Què oferim?

Extraescolars:

La naturalesa de les activitats extraescolars és ser un complement a les activitats estrictament formatives dels alumnes, tot i ser de caràcter lúdic i educatiu. Les activitats extraescolars que oferim a Divertàlia són diverses i adaptades a les diferents edats dels nens/es a les quals van dirigides.

Casals d’estiu:

En època de vacances escolars, els infants, poden viure experiències noves que no tenen la resta de l’any. A Divertàlia oferim alternatives de lleure de qualitat.

Marquem la diferència: La motivació és un element indispensable per dotar de sentit les activitats. Tots els professionals ( monitors/es, directors/es de lleure, pedagogs de divertàlia..) preparem i organitzem les activitats i centres d’interès que es duràn a terme durant els casals. D’aquesta manera oferim uns projectes a mida plens d’il·lusió que motivaran d’allò més als nens i nenes participants

Tallers:

A Divertàlia disposem d’un ampli catàleg de tallers adaptant-nos a qualsevol espai. Amb propostes per a infants, joves i no tan joves, sempre acompanyats pels nostres monitors/es especialitzats. Tallers de: Maquillatge facial, imants, xapes, globusflèxia, titelles de dit, bijuteria, tatuatges amb henna, flors amb feltre, cistells de vímet, sabó d’essències naturals…

Inflables i atraccions:

Divertàlia ofereix gran varietat d’inflables propis per a que els infants puguin saltar i passar-ho d’allò més bé. Tots els inflables i atraccions estàn controlats i dinamitzats per monitors/es que en tot moment vigilen per tal de garantir un òptim funcionament de les activitats.

Colònies:

Des de Divertàlia oferim la possibilitat d’anar de colònies a la casa de Penyafort (la qual gestionem). És una de les primeres del país especialitzada en aquesta mena d’activitats i la primera en construir-se de nova planta amb aquest objectiu. La masia està ubicada al costat de la riera de Pontons, enmig de grans boscos i envoltada d’un preciós paisatge natural propi de la comarca. Per les seves habitacions, passadissos, sales i terrenys de l’entorn hi han passat moltes generacions que han viscut i s’han deixat impregnar per la màgia de Penyafort.

Altres serveis:

Divertàlia us ofereix nombroses solucions adaptades a les seves necessitats per a la celebració d’actes i esdeveniments lúdics i festius. Festa de l’escuma, ludoteques, jocs gegants, grups d’animació, pallassos…per amenitzar qualsevol esdeveniment i garantir l’èxit del mateix.

Articles del Blog de: Serveis Educatius

DIA TEMÀTIC ITÀLIA

Dijous arriba un nou dia temàtic als nostres menjadors escolars. Aquest mes, el Diver i la Tàlia han viatjat fins a un altre país del Mediterrani. Presentem, el dia temàtic d'Itàlia. Itàlia és un país [...]

ALIMENTS DE PROXIMITAT ALS MENJADORS ESCOLARS

Actualment, l'aposta pels aliments de proximitat s'ha estès arreu del nostre territori. Un dels àmbits on aquest fet ha arrelat amb més força ha estat a l'entorn dels menjadors escolars. En primer lloc, el consum [...]

  • menjadors-escolars-saludables

MENJADORS ESCOLARS SALUDABLES

El menjador escolar és l'espai on els infants realitzen l'àpat del migdia. En aquest espai hi trobem referents importants que els poden ajudar a desenvolupar una actitud correcta a l'hora de menjar. Els principals objectius [...]

EL DIA TEMÀTIC ALEMANYA

Aquest proper divendres dia 28 de setembre, els nostres menjadors escolars celebraran el dia temàtic d'Alemanya. Un curs més, els nostres menjadors escolars es transformen per oferir als infants els menús més típics del món. Amb l'objectiu [...]