Serveis Educatius

Oferim diferents Serveis Educatius per elegir

Divertàlia oferim diferents serveis educatius, els vostres infants aprendran i és divertiran alhora amb els nostres tallers, podràs comptar amb el servei d’acollida en el cas que tinguis un horari poc flexible per estar amb el teu infant.
Inflables i atraccions per nens
Lloga els nostres inflables i atraccions per la festa del teu infant.
Manualitats per nens petits
Porta els teus infants als nostres tallers, maquillatge facial, titelles de dit…
Servei acollida per nens petits
Oferim servei d’acollida per els infants dels pares que tinguin un horari poc flexible.
Dinamitzacions juvenils
Oferim dinamitzacions juvenils per als no tant petits de la casa.
Colònies per nens
Inscriu el teu infant a les colònies de Divertàlia, 100% inoblidable.
Gràcies a les dinamitzacions juvenils els vostres infants aprendran a respectar i socialitzar amb els altres companys del grup. Amb les colònies de Divertàlia tindràs 100% assegurat de què el teu infant obtindrà experiències inoblidables i divertides. També oferim els nostres inflables i atraccions per a qualsevol tipus d’activitat, sempre supervisats pels monitors/es del nostre centre.
DESCARREGA EL NOSTRE CATÀLEG

T’interessen els nostres serveis?

CONTACTA AMB NOSALTRES

Divertàlia us ofereix nombroses solucions adaptades a les vostres necessitats per a la cel·lebració d’actes i esdeveniments lúdics i festius.

Oferim un extens catàleg de serveis, sempre adaptant-nos a les necessitats dels nostres clients i garantint l’èxit de totes les activitats a través d’un tracte personalitzat i professional.

  • Inflables i atraccions
  • Festa de l’escuma
  • Llits elàstics
  • Tallers
  • Jocs gegants

Què oferim?

Casals d’estiu:

En època de vacances escolars, els infants, poden viure experiències noves que no tenen la resta de l’any. A Divertàlia oferim alternatives de lleure de qualitat.

Marquem la diferència: La motivació és un element indispensable per dotar de sentit les activitats. Tots els professionals ( monitors/es, directors/es de lleure, pedagogs de divertàlia..) preparem i organitzem les activitats i centres d’interès que es faran durant els casals d’estiu. D’aquesta manera oferim uns projectes a mida plens d’il·lusió que motivaran d’allò més als nens i nenes participants

Tallers:

A Divertàlia disposem d’un ampli catàleg de tallers adaptant-nos a qualsevol espai. Amb propostes per a infants, joves i no tan joves, sempre acompanyats pels nostres monitors/es especialitzats. Tallers de: Maquillatge facial, imants, xapes, globusflèxia, titelles de dit, bijuteria, tatuatges amb henna, flors amb feltre, cistells de vímet, sabó d’essències naturals…

Inflables i atraccions:

Divertàlia ofereix gran varietat d’inflables propis per a que els infants puguin saltar i passar-ho d’allò més bé. Tots els inflables i atraccions estàn controlats i dinamitzats per monitors/es que en tot moment vigilen per tal de garantir un òptim funcionament de les activitats.

Colònies:

Des de Divertàlia oferim la possibilitat d’anar de colònies a la casa de Penyafort (la qual gestionem). És una de les primeres del país especialitzada en aquesta mena d’activitats i la primera en construir-se de nova planta amb aquest objectiu. La masia està ubicada al costat de la riera de Pontons, enmig de grans boscos i envoltada d’un preciós paisatge natural propi de la comarca. Per les seves habitacions, passadissos, sales i terrenys de l’entorn hi han passat moltes generacions que han viscut i s’han deixat impregnar per la màgia de Penyafort.

Altres serveis:

Divertàlia us ofereix nombroses solucions adaptades a les seves necessitats per a la celebració d’actes i esdeveniments lúdics i festius. Festa de l’escuma, ludoteques, jocs gegants, grups d’animació, pallassos…per amenitzar qualsevol esdeveniment i garantir l’èxit del mateix.

Articles del Blog de: Serveis Educatius

4 ACTIVITATS DE TARDOR PER FER AMB INFANTS

Els canvis d'estació sempre ens inspiren amb noves idees. La tardor és una època ideal per fer manualitats casolanes amb els infants. Cada canvi estacional ens brida, també, la oportunitat de planificar nous plans, nous [...]

5 BENEFEICIS DE LA LECTURA PELS INFANTS

Una situació molt habitual a les llars és comprovar que als infants no els apassiona la lectura. Molts pares comproven que sempre llegeixen de forma mínima i, també, per poder complir amb les tasques proposades a [...]