Serveis Càtering

/Serveis Càtering
Serveis Càtering 2018-07-30T08:05:59+00:00

Serveis Càtering

Oferim servei de càtering per a esdeveniments socials i actes corporatius

En l’àmbit corporatiu, oferim càterings per a empresesreunions de treballpresentacions, inauguracions, celebracions o qualsevol altre tipus d’esdeveniment. També oferim menús diaris adaptats, sempre a l’activitat empresarial, supervisats i valorats dietètica i nutricionalment pels nostres professionals.

També posem al seu servei la nostra professionalitat i experiència per assegurar l’èxit des d’una celebració particular fins a un gran esdeveniment oferint càterings per esdeveniments. Ens adaptem a les seves necessitats tot adaptant-nos a l’entorn i a les característiques que es necessitin.

Servei Càtering per empreses
Oferim càterings per empreses, reunions de treball, presentacions, inauguracions…
Servei de Vending
Oferim les nostres màquines de vending per a tot tipus de establiments, centres…
Càterings per esdeveniments varis
Oferim càterings per esdeveniments, festes majorsfi de curs

T’interessen els nostres serveis?

CONTACTA AMB NOSALTRES

Les raons del èxit del nostre servei

Èxit del nostre Càtering

Oferim una gran diversitat d’alternatives que s’adapten a qualsevol esdeveniment social, ja sigui al matí, a la tarda o bé a la nit, en forma d’aperitiu, de berenar o de sopar.

És, sense cap mena de dubte, una de les opcions més segures a l’hora de respectar tots els gustos, costums i al·lèrgies dels comensals ja que garantim una apropiada manipulació dels aliments. Tenim cura que no existeixi contaminació d’uns aliments a una altres com poden ser el cas de la celiaquia o bé les persones intolerants a la lactosa, al·lèrgiques a la fruita seca,…

Oferim un pressupost personalitzat i adaptat a les vostres necessitats i facilitem la possibilitat de triar les opcions que més us convinguin segons la vostra situació econòmica.

A l’hora de planificar la organització de l’esdeveniment, estalviareu temps ja que els professionals del càtering s’ocuparan de tot. D’aquesta manera, només haureu de gaudir del servei i atendre, d’una manera més relaxada, als vostres convidats.

Avui en dia, la professionalitat, la qualitat i la sorprenent adaptabilitat dels equips de càtering, els converteixen en la opció més interessant per organitzar qualsevol acte social amb una alta expectativa d’èxit. Ja sigui un càtering per a banquets de tota mena, desdejunis, còctels, reunions d’empresa i, fins i tot, càterings infantils (cada vegada més demandats per les guarderies o menjadors escolars).

Els exhaustius controls de qualitat que seguim són una garantia per a obtenir un servei que us sorprendrà. Comptem amb equips molt avançats en la conservació i preparació d’aliments, programats especialment perquè cada producte es conservi en òptimes condicions en tot moment. Tots els equips són fabricats respectant el medi ambient.

Esdeveniments Corporatius

  • Actes de presentació
  • Cocktails i aperitius
  • Inauguracions
  • Menús de treball
  • Actes diversos

Esdeveniments Socials

  • festes Majors
  • Festes Populars
  • Celebracions de fi de curs

Articles del Blog de: Serveis de Càtering

DIA TEMÀTIC ANGLATERRA

Presentem, el dia temàtic d'Anglaterra. Dijous arriba un nou dia temàtic als nostres menjadors escolars. Aquest mes de novembre, el Diver i la Tàlia han anat fins al nord d'Europa. Anglaterra, amb més de 50 [...]

  • Serveis de Vending per Escoles

VENDING, EL NEGOCI A PROVA DE CRISI

Espai Vending és la línia de serveis que completa la proposta integral de Divertàlia i Espai Cuina en l'àmbit de la restauració i l'alimentació. La tendència del comerç passa per automatitzar els processos de venda [...]