Als menjadors escolars practiquem l’alimentació saludable. Aquesta es basa en la cuina mediterrània i de proximitat. A més, fem menús adaptats a les necessitats nutricionals dels infants.

Als nostres menjadors escolars, Espai Cuina treballa per promoure els hàbits saludables dels infants basats, sobretot, en els beneficios de l’alimentació i la dieta de casa nostra. Per tant, comptem amb proveïdors i productors que ens permeten oferir una cuina de proximitat. D’aquesta manera, comptem amb productes de procedència ecològica i una proposta sostenible i equilibrada.

Planifiquem i supervisem tot el treball dels menjadors escolars a través d’experts en nutrició. En cada menú i també casa escola, s’apliquen les recomenacions de l’Organització Mundial de la Salut en matèria de nutrició infantil.


Espai Cuina és un projecte alimentàri que porta als menjadors escolars qualitat de producte i de proveïdors


Treballem una cuina de proximitat, de temporada i ecològica als menjadors escolars. Els nostres menús estan basats en la dieta mediterrània. D’aquesta manera es prioritza el producte de temporada i també el producte de proximitat, entès com un producte de qualitat. La introducció de productes ecològics ens portarà, cada vegada més, cap a uns menjadors escolars sostenibles i de proximitat.

Els productes ecològics han de ser elaborats de forma més artesanal i acurada i recuperen els gustos originals ja que tenen millor sabor.

Per això, moltes famílies prefereixen que als menjadors escolars hi hagi aliments ecològics ja que conserven el veritable gust de cada ingredient. A més, els aliments ecològics es conserven molt millor que els convencionals.


Els menjadors escolars aposten pels productes ecològics ja que tenen més bon gust i són més saborosos


Apostem per un model alimentari que defensa els productes frescos i de proximitat, naturals, saludables i respectuosos amb el medi ambient. D’aquesta manera, assignem un paper clau als productors locals i comarcals. Com a resultat, els productes de proximitat són productes sans. Són saborosos, ofereixen més aportació nutricional ja que, en el moment de la seva recol·lecció, mantenen intactes totes les seves propietats.

Treballem amb proveïdors seleccionats, d’alta qualitat contrastada i també de proximitat. Ells ens garanteixen, sobretot, un subministrament proper i puntual i també un servei de qualitat.

En definitiva, això implica que es consumeixen en un moment òptim. Sense haver viatjat milers de quilòmetres fins arribar a taula. Aquests productes arriben, també, sense haver passats grans temporades en cambres frigorífiques. En conclusió, d’aquesta manera, s’aconsegueix un millor equilibri entre la cuina i l medi ambient. És la millor manera d’apostar per la cuina sostenible.