Política de Privacitat

/Política de Privacitat
Política de Privacitat 2019-02-11T10:01:39+00:00

POLÍTICA DE PRIVACITAT:

A efecte del que preveu la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals ESPAI LLEURE DIVERTÀLIA SL, amb CIF: B65571937 informa a l’Usuari que és titular del tractament de les dades de carácter personal  amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats i enviar-li la informació sobre la nostra empresa que pugui ser del seu interès.

ENVIAMENT I REGISTRE DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

L’enviament de dades de caràcter personal és obligatori per contactar i rebre informació sobre els serveis prestats per ESPAI LLEURE DIVERTÀLIA SL.

Així mateix, el no facilitar les dades personals sol·licitades o el no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de subscriure, registrar o rebre informació d’aquests serveis.

D’acord amb el que estableix la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals, l’informem que les dades personals que s’obtinguin com a conseqüència del seu enviament de dades personals, seran objecte de tractament per part de Responsable ESPAI LLEURE DIVERTÀLIA SL con CIF: B-65571937. Situat a la dirección C/ DE LA VÍDUA ALMIRALL, 2 BAIXOS08720 VILAFRANCA DEL PENEDÈS BARCELONA.

Exactitud i veracitat de les dades facilitades.

L’Usuari  és qui envia la informació al Responsable ESPAI LLEURE DIVERTÀLIA SL, per tant,  és l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades incloses, exonerant ESPAI LLEURE DIVERTÀLIA SL de qualsevol responsabilitat referent a això.

Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de registre o subscripció.

ESPAI LLEURE DIVERTÀLIA SL no respon de la veracitat de les informacions que no siguin d’elaboració pròpia i de les que s’indiqui una altra font, de manera que tampoc assumeix cap responsabilitat pel que fa a hipotètics perjudicis que poguessin originar-se per l’ús d’aquesta informació.

Es exonera a ESPAI LLEURE DIVERTÀLIA SL de responsabilitat davant de qualsevol dany o perjudici que pogués sofrir l’Usuari com a conseqüència d’errors, defectes o omissions, en la informació facilitada per ESPAI LLEURE DIVERTÀLIA SL sempre que procedeixi de fonts alienes a ESPAI LLEURE DIVERTÀLIA SL.

Cessió de dades a tercers.

ESPAI LLEURE DIVERTÀLIA SL no cedirà les dades personals a tercers. No obstant, en el cas de ser cedits a algun tercer es produiria una informació prèvia sol·licitant el consentiment exprés de l’afectat en virtut de lo establert a la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre de Protecció de Dades Personals y Garantia del Derechos Digitales.

Exercici dels drets del les persones.

En tot moment, podrà vosté exercir els seus drets:

Pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i oposició, limitar el tractament de les seves dades, o directament oposar-se al tractament, o exercir el dret a la portabilitat dels mateixos.

Tot això, mitjançant escrit, acompanyat de còpia de document oficial que li identifiqui, dirigit a ESPAI LLEURE DIVERTÀLIA SL  CIF: B65571937, Dir. Postal: C/ DE LA VÍDUA ALMIRALL, 2 BAIXOS– Localitat: VILAFRANCA DEL PENEDÈS– CP: 08720BARCELONA, també pot enviar un correu electrònic a: divertalia@divertalia.cat

En cas de disconformitat amb el tractament, també té dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. També podrà oposar-se als nostres enviaments de comunicacions comercials (Art.21.2 de la LSSI) a través de la següent adreça de correu electrònic: divertalia@divertalia.cat indicant BAIXA a l’assumpte.

Podeu consultar la INFORMACIÓ AMPLIADA sobre Protecció de Dades solicitándoselo al nostre personal, o bé al correu electrònic divertalia@divertalia.cat indicant en l’assumpte: INFORMACIÓ AMPLIADA.

Acceptació i Consentiment.

L’Usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de (ESPAI LLEURE DIVERTÀLIA SL), en la forma i per a les finalitats indicades en la present Política de Protecció de dades Personals.

CANVIS EN LA PRESENT POLÍTICA DE PRIVACITAT.  

ESPAI LLEURE DIVERTÀLIA SL es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, ESPAI LLEURE DIVERTÀLIA SL anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies