El plantejament pedagògic del casal d’estiu de Divertàlia es basa en el lleure educatiu i està dissenyat a partir dels nostres quatre grans eixos.

En primer lloc, apostem, sobretot, per un treball d’hàbits, de valors i també d’actituds. El segon eix es basa en el creixement personal dels infants. També treballem l’eix de l’alimentació saludable. Finalment, el projecte pedagògic del casal d’estiu es basa en les activitats d’esport i lleure.

A través de tota mena de recursos didàctics i sòcioculturals construirem, a més,  un món màgic on els infants aprendran i desenvoluparan diferents habilitats. Totes elles, relacionades amb el medi natural, el joc, l’esport i les activitats de lleure.


El plantejament pedagògic del casal d’estiu es basa a partir dels nostres quatre grans eixos


Aquests espais serviran per reforçar els vincles de la solidaritat, respecte i companyerisme entre infants. El casal d’estiu també vol fomentar l’estima per l’esport, la cultura i la natura. Es tracta d’un projecte de proximitat que vol donar resposta a les necessitats reals de les famílies.

La volta al món, el tresor perdut, la cultura popular o un casal d’aventurers són algunes de les propostes pedagògiques que des de Divertàlia oferim als infants per al casal d’estiu. Aquest és un projecte educatiu que pretén dotar, sobretot, de coneixements, experiències i eines perquè els infants s’ubiquin a l’entorn del poble amb la finalitat que aprenguin a habitar-lo, respectar-lo i millorar-lo.


El casal d’estiu de Divertàlia treballa al voltant del centre d’interès


El casal d’estiu de Divertàlia treballa al voltant del centre d’interès, potenciant la iniciativa, la imaginació i la creativitat dels infants.

Volem motivar els nens i nenes i infondre’ls entusiasme. Els volem portar cap a l’acció. També cap al bon ús del temps de lleure i a la bona convivència. D’aquesta manera es crearà un clima ideal perquè s’ho passin d’allò més bé.

Aquest projecte pedagògic es porta a terme gràcies als monitors i directors de lleure.