Projecte 2030: Menjadors Escolars Sostenibles i de Qualitat

Som una empresa d’educació en el lleure amb més de 15 anys d’experiència especialitzada en menjadors escolars, la gestió de serveis per l’educació, l’alimentació saludable i el lleure. Treballem a tot el territori català. Som líders en seguretat garantida i en qualitat pedagògica. Els nostres valors són la proximitat, la responsabilitat, la professionalitat i el gust per la feina ben feta.

A través dels menjadors escolars s’ha de generar transformació social i sensibilitzar en valors i pràctiques socials. La transformació de l’espai del migdia passar per crear hàbits alimentaris saludables i sostenibles. Des de Divertàlia us presentem el nostre projecte de Menjadors Escolars Sostenibles, el projecte 2030, bastat en 4 grans eixos.

La sostenibilitat és el FUTUR dels Menjadors Escolars

Valor Alimentari

Apostem pel producte fresc,  de proximitat i de temporada.

Valor Ambiental

Impulsem mesures contra el malbaratament alimentari

Valor Social

La venda directa o en canal curt afavoreix al comerç just

Valor Educatiu

Promovem hàbits saludables i higiènics a tots els infants.

T’interessen els nostres serveis?

CONTACTA AMB NOSALTRES

El projecte de menjadors escolars sostenibles proposa formar i sensibilitzar la comunitat educativa de les escoles participants entorn al dret a una alimentació sostenible, justa i sana, recolzada en 4 grans valors.

A través dels menjadors escolars podem generar transformació social i sensibilitzar en valors i pràctiques socials l’alumnat, el professorat, els pares i les mares; a més podem crear hàbits alimentaris saludables i sostenibles. 

El menjador juga un paper clau en l’aprenentatge d’hàbits i té una funció educativa i pedagògica molt important. 

Menjadors Escolars Sostenibles, una suma de valors

El projecte de menjadors escolars sostenibles és un projecte que suma.

Sumem el valor alimentari, el valor ambiental, el valor social i el valor educatiu per aconseguir reformular l’espai del migdia a través d’eines totalment innovadores i personalitzades per a cada centre educatiu.

Vols saber-ne més?

DESCARREGA’T EL PROJECTE 2030

Vols saber més coses del projecte 2030? Trobem-nos!

Tenim moltes ganes de fer-vos arribar i d’explicar-vos el nostre projecte pel vostre menjador escolar!  Sumem junts? No dubteu a contactar amb nosaltres!

    [recaptcha]