Menjadors Escolars

/Menjadors Escolars
Menjadors Escolars 2018-07-30T07:55:01+00:00

L'alimentació és la base del Menjador Escolar

A Divertàlia creiem que l’espai fonamental dels menjadors escolars és l’estona d’estar a taula, on cal incidir en un treball de valors i d’hàbits de bona conducta respecte al menjar, i el temps de lleure. Aquesta estona entre el matí i la tarda, ens l’hem de plantejar com a temps educatiu sense que les activitats perdin mai la seva caracterització de lúdiques.

Menjadors escolars per nens petits

Als nostres Menjadors Escolars apostem per una bona alimentació.

Menjadors escolars per instituts

Oferim els nostres Serveis de Càtering per a diferents sectors.

Menjadors per a casals estiu
A Divertàlia portem el nostre propi menjar als Casals d’estiu.

Espai cuina Divertàlia

compromesos amb l'educació, el lleure i l'alimentació saludable

Els nostres valors són la proximitat, la responsabilitat, la professionalitat i el gust per la feina ben feta.

Acumulem més de 12 anys d’experiència en la gestió de serveis i, a més a més, incorporem la trajectòria de professionals de diversos àmbits i sectors per tal d’ampliar la nostra oferta amb propostes integrals i innovadores, pensades per a cada client i per a cada situació

Cuiners de menjadors escolars
Menjadors escolars catering
Menjadors escolars econòmics

Treballem per promoure els hàbits alimentaris saludables amb infants, joves i adults. Oferim els beneficis de la cuina mediterrània i àpats casolans que mantenen l’equilibri entre els requeriments nutricionals i una cuina que agradi. També atenem especialment les necessitats alimentaris per motius culturals o de salut. Tot amb les màximes garanties i sense perdre la nostra forma de fer i de ser.

T’interessen els nostres serveis?

CONTACTA AMB NOSALTRES

Amb els menjadors escolars de Divertàlia, el vostre infant té assegurada una alimentació equilibrada i variada ja que tots els nostres menús són dissenyats per nutricionistes.

Els menjadors escolars també ajuden als infants a portar una dieta variada.

L’hora del menjador també és una molt bona oportunitat perquè els nens i les nenes reforcin les seves relacions socials i puguin crear noves amistats.

Per què portar el teu infant al menjador escolar?

Els 4 pilars dels nostres menjadors:

4 pilars de Divertalia

Una dieta sana i equilibrada és la base perquè els nostres petits creixin bé. Per això, l’alimentació és una de les preocupacions dels pares. El dilema arriba quan el nen està en edat d’escolarització i els pares han de decidir si deixar els infants al menjador escolar o optar per què mengin a casa. Per això, i abans de prendre una decisió, hem d’analitzar els aspectes positius i negatius dels menjadors.

El principal avantatge que el nen mengi al menjador del seu centre educatiu és que té assegurada una alimentació equilibrada i variada. Les escoles estan sotmesos a estrictes controls de seguretat alimentària i els seus menús són elaborats per nutricionistes.

Quantitat adequada: Som especialistes en menjar per a infants, els hi donem exactament, la quantitat que han de prendre segons la seva edat. A casa, a vegades, fallem per pur desconeixement, posant als nostres infants quantitats similars a les que prenem nosaltres, cosa que no és bona: L’infant ha de menjar segons la seva edat i la seva grandària.

Autonomia: Els infants aprendran a menjar sols, agafar els coberts correctament, a tallar-se el menjar a trossos i acabar-se el què se’ls serveixi al plat, aprenent a mesurar la seva gana. D’aquesta manera aprendran uns hàbits i seran més autònoms.

Socialització: Mentre mengen al menjador escolar, els infants estan compartint el temps amb altres companys de classe, per la qual cosa també s’estan socialitzant.

Rutina i horaris: Al menjador escolar, sempre es menja exactament a la mateixa hora, i amb un horari molt establert, amb els temps especificats per menjar. A casa de vegades això és més improvisat i, sobretot durant els caps de setmana, ens “saltem” més les normes.

Respectar les normes: El vostre fill aprendrà a respectar les normes de convivència i alimentàries, des de no aixecar-se de la cadira mentre es menja, fins a prendre consciència que el menjar no es llença i que durant els àpats cal estar tranquil,  parlar amb els companys/es i  no cridar

Els nostres serveis

 • Cuina al centre
 • Menús transportats
 • Esmorzars i berenars
 • Picnics
 • Menús per a festivitats
 • Cantines – Menjadors
 • Self Service / Bufets
 • Vending

En totes les opcions es realitzen menús adaptats per: vegetarians, celíacs, no làctics, no porc, professorat…

La nostra gestió als menjadors escolars

 • Gestió de la cuina, monitoratge i gestió administrativa
 • Matèries primeres de proximitat i qualitat contrastada
 • Prioritzem la fruita i els productes frescos
 • Projecte Pedagògic
 • Visites periòdiques i supervisió
 • Menús validats per nutricionistes i dietistes
 • Estrictes controls higiènics i sanitaris en la elaboració i distribució dels àpats
 • Contractació, substitucions i gestió integrals dels RRHH
 • Formació i reciclatge dels treballadors
 • Comunicació directa i permanent
 • Material lúdic i didàctic per les activitats
 • Informes diaris, setmanals i trimestrals

Articles del Blog de: Menjadors Escolars

DIA TEMÀTIC ANGLATERRA

Presentem, el dia temàtic d'Anglaterra. Dijous arriba un nou dia temàtic als nostres menjadors escolars. Aquest mes de novembre, el Diver i la Tàlia han anat fins al nord d'Europa. Anglaterra, amb més de 50 [...]

DIA TEMÀTIC ITÀLIA

Dijous arriba un nou dia temàtic als nostres menjadors escolars. Aquest mes, el Diver i la Tàlia han viatjat fins a un altre país del Mediterrani. Presentem, el dia temàtic d'Itàlia. Itàlia és un país [...]

ALIMENTS DE PROXIMITAT ALS MENJADORS ESCOLARS

Actualment, l'aposta pels aliments de proximitat s'ha estès arreu del nostre territori. Un dels àmbits on aquest fet ha arrelat amb més força ha estat a l'entorn dels menjadors escolars. En primer lloc, el consum [...]

 • menjadors-escolars-saludables

MENJADORS ESCOLARS SALUDABLES

El menjador escolar és l'espai on els infants realitzen l'àpat del migdia. En aquest espai hi trobem referents importants que els poden ajudar a desenvolupar una actitud correcta a l'hora de menjar. Els principals objectius [...]