Aquest any, per Pasqua, no marxarem de vacances. Toca viure aquests dies festius a casa, confinats. La veritat, però, és que, també, són dies familiars que es poden aprofitar al màxim per fer plans casolans amb els infants. Les manualitats sempre són un recurs perfecte i, a més, molt divertit per poder gaudir en família.

Per això, avui us volem compartir 3 manualitats molt senzilles i molt divertides de Pasqua per poder fer amb els infants. Són molt fàcils de fer i, a més, seran perfectes per decorar casa vostra o per regalar.

Dibuixar, retallar, enganxar, pintar. Als infants els agrada molt quedar-se a casa fent manualitats, sobretot quan veuen que s’acosta una festivitat. Els ous de Pasqua, els conillets, les cistelles, les targetes decoratives i les receptes de dolços de l’època són algunes de les activitats típiques d’aquestes dates.


Les manualitats de Pasqua que us proposem són molt fàcils de fer i són garantia de diversió per part dels infants


A més de suposar un entretenimet per ells, és, també, un moment perfecte per compartir amb tota la família. Les manualitats casolanes ajuden als infants a desenvolupar la seva motricitat fina i les seves capacitats artístiques.

Aquest tipus d’activitats obren un món de possibilitats. A continuació us mostrem una petita guia amb 3 manualitats. A partir d’aquí, però, deixeu volar la creativitat.

Una figura simbòlica d’aquestes dates de Pasqua és, sens dubte, el conill. A la web Krokotac hem vist aquesta divertida manualitat. És molt divertida i molt senzilla de fer. Amb ella, podem decorar, també, els testos que tinguem per casa. Només necessitem cartolina blanca, retoladors, pintura, pinces de roba i palets per fer les broquetes.

I què seria de la Pasqua sense una cistella plena d’ous? Aquí us mostrem una cistella feta amb plats de cartró però les podeu fer de qualsevol material reciclat. Només necessitem, a més, un regle, tisores i pintura. De ben segur que els infants s’ho passaran molt bé dissenyant la seva cistella de colors.

Aquests pollets tan simpàtics són molt divertits i molt senzills. Només necessitem una ouera buida, cartolina taronja i groga i cola. Una manualitat molt fàcil de fer amb la que podrem guardar caramels i dolços típics d’aquesta època.