La versatilitat de les màquines de vending és un dels factors que han contribuït més a la seva popularitat. Es poden oferir begudes calentes o bé begudes fredes. També s’ofereixen diferents tipus d’aliments i, fins i tot, una varietat gairebé il·limitada de productes.

El sector healthy no ha volgut quedar endarrerit i ha començat a promocionar productes d’alimentació saludable aprofitant les màquines de vending.

Cada vegada són més les empreses que destinen un percentatge de l’espai de la màquina de vending a productes sans: des de fruita fresca al tall, fins a menjar ecològic i sucs naturals. Però, per què trien aquestes empreses el vending com a mitjà de distribució?

Una altra de les claus per les quals el negoci del vending s’ha consolidat al llarg dels anys és que té una xarxa de distribució enorme i el cost de manteniment de la mateixa és molt reduït. Mentre que tenir 100 cafeteries suposa un cost operatiu molt elevat, tenir 100 màquines de venda automàtica siposa només una fracció d’aquest cost i, a més, funcionen les 24 hores del dia.


El vending s’està adaptant a les útimes tendències en els hàbits de consum de les persones.


Al tractar-se d’equips tan versàtils, la facilitat per incorporar nous productes és molt gran. La Organització Mundial de la Salut recomana usar els aliments com a prevenció mèdica.

 

El ritme de vida a què ens obliga la societat fa que en ocasions deixem de banda el que mengem. Per tant, portar iniciatives particulars per introduir productes sans a llocs com les univeristats o estacions de transport, fan que totes les persones que han de passar moltes hores fores de casa puguin menjar sense descuidar la seva salut.


Sabíeu que una alimentació equilibrada pot prevenir un gran nombre de malalties?


La OMS recomana consumir aliments d’alta qualitat nutricional ja que és essencial. Per la qual cosa hem d’aprofitar qualsevol mitjà possible per no saltar-nos mai aquesta dieta saludable. D’aquesta manera les màquines de vending aposten cada vegada més per introduir productes saludables en els seus dispensadors.