Cada vegada són més famílies les que prenen la decisió de deixar els seus infants als menjadors escolars. Aquest servei no només els permet compaginar la seva vida laboral i personal sinó que, a més, garanteix una alimentació de qualitat als infants.

Els seus fills reben, també, una educació en valors sobre nutrició i salut. Tot això emmarcat en un ambient lúdic i al volatnt dels seus amics.

Per això, els menjadors escolars, són un agent fonamental per educar i transmetre valors i conductes saludables als més petits.


Als menjadors escolars es fa un treball d’hàbits molt important i esdevé un agent fonamental per a l’educació dels infants


Als nostres menjadors escolars fomentem una educació basada en la responsabilit cap a un mateix, cap als altres i, també, cap al medi ambient. Ho fem de manera que potenciem el treball d’hàbits com els d’higiene, els de neteja, els alimentaris i els de convivència.

Aprendre, des de ben petits, a créixer sans a través d’una correcta alimentació i un estil de vida saludable és la prioritat dels menjadors escolars. Per això, desenvolupm activitats perquè els infants puguin, en primer lloc, conèixer els aliments de temporada. A més, també coneixen les tradicions gastronòmiques del territori així com, també, la importància de l’activitat física.

El migdia és, sobretot, un moment de temps de lleure perquè els infants es relacionin entre ells. És una gran oportunitat per educar i transmetre hàbits saludables.


L’hora dels menjadors escolars és un moment ideal perquè els infants es relacionin entre ells


Els hàbits d’higiene personal són imprescindibles. Està comprovat que les petites accions que conformen la higiene personal eviten malestars causats per bacteries.

Un hàbit es genera amb el temps. Perquè una acció es transformi en hàbit ha de ser repetida moltes vegades, només així s’integrarà en la rutina.

Un dels hàbis que treballem és el de rentar les dents després de dinar. Una bona higiene bucal permetrà evitar les càries. També insistim mòlt en l’hàbit de rentar-se les mans. Rentar-se les mans és, sobretot, un hàbit d’higiene indispensable.

Als nostres menjadors escolars, també treballem hàbits de neteja i de conservació de l’espai. També treballem hàbits de socialització.

Els menjadors escolars són nuclis de socialització  amb gran rellevància. El joc és una altra de les facetes de la vida dels infants ja que és el que més ajuda a desenvolupar la socialització.