Escola El Cim
Rambla Principal, 101
Vilanova i la Geltrú
Del 28 de Juny al
30 de Juliol de 2021
Dirigit a infants de P3
 fins a 6è de primària
Reunió informativa online
16 de juny a les 16.00h
Servei de Menjador
Servei d’acollida matinal

Proposta Pedagògica

INVESTIGA EL CODI SECRET és un Casal d’Estiu on, mitjançant tota mena de recursos didàctics i socioculturals , volem que els infants aprenguin i gaudeixin de les diferents activitats que proposem.  Una proposta d’activitats relacionades amb la natura i el medi ambient, la cultura popular, el teatre, la dansa i l’expressió corporal, els tallers i les manualitats, el joc i l’esport i moltes sorpreses més!

Els continguts de les activitats estan dissenyats per monitor@s titulats, amb una demostrada experiència en el sector del lleure i l’entorn educatiu. Farem gimcanes, jocs d’aigua, anirem a la piscina, farem jocs tradicionals, jugarem amb jocs gegants, inflables i farem moltes activitats diferents durant tota la setmana.

A continuacio trobareu tota la informació relacionada amb el Casal d’Estiu i podreu fer la inscripció del mateix.

Informació Casal d’Estiu 2021

En època de vacances escolars, els infants poden viure experiències que no tenen la resta de l’any. Voleu saber tot el que hem preparat aquest estiu?

A continuació trobareu tota la informació relacionada amb el Casal:

Descarrega’t el Flyer Publicitari Informatiu del Casal d’Estiu
Descarrega’t el Díptic de funcionament del casal d’estiu

Inscripcions Casal d’Estiu 2021

Inscripcions:

Del 3 de maig al 4 de juny del 2021

Reunió informativa online el 16 de juny a les 16.00h

Si teniu qualsevol dubte us atendrem de 9.00h a 13.00h i de 14.00h a 18.00h al telèfon 93.380.53.97 o al mail divertalia@divertalia.cat

Per formalitzar la inscripció al Casal d’Estiu heu de clicar al següent botó accedir al FORMULARI D’INSCRIPCIÓ:

INSCRIPCIÓ CASAL D’ESTIU 2021
MANUAL D’INSTRUCCIONS DE COM FER LA INSCRIPCIÓ AL CASAL D’ESTIU 2021

Mesures Covid-19

Les activitats proposades al cartell, flyer i díptic publicitaris poden patir modificacions a causa de la Covid-19. 

Totes les activitats estan pensades per realitzar-se complint totes les mesures de seguretat d’acord amb les indicacions de les autoritats sanitàries.

Som plenament conscients de les dificultats que comporta poder organitzar un Casal d’Estiu amb el context que estem vivint però el nostre compromís amb els infants i al nostra essència segueix com sempre: Volem que els nens i les nenes s’ho passin d’allò més bé i que gaudeixin de l’experiència.

CASAL SALUDABLE

Amb l’objectiu de treballar els hàbits alimentaris i la importància de l’àpat de l’esmorzar, a l’inici del Casal d’Estiu us entregarem una proposta setmanal d’esmorzars saludables fet per la nostra nutricionista. També us la podeu descarregar [AQUÍ]

PREGUNTES FREQÜENTS

Com seran les activitats? Què hem de portar? Com serà la comunicació? Hi haurà menjador? Hem creat un espai amb les preguntes freqüents per tal de gestionar els dubtes i poder-los resoldre de la manera més còmode i ràpida possible. Les trobareu clicant [AQUÍ]

PLANNING D’ACTIVITATS i MENÚ

El primer dia us entregarem un planning de les activitats que farem al llarg de totes les setmanes perquè tingueu tota la informació que necessiteu saber. També el podeu trobar pel grup de petits i [AQUÍ] i pel grup de grans [AQUÍ]. Si feu ús del servei de menjador, [AQUÍ]us podeu descarregar el menú.

ACTIVITATS D’APRENENTATGE I SERVEI

Realitzarem activitats d’APS on els infants aprendran a la vegada que faran un servei a la comunitat. En tenim per a totes les edats i seran una experiència inoblidable d’intercanvi i d’educació en valors

VIP COMMUNICATION

Comunicació constant a través de Telegram per informar de tot el que passa al Casal d’Estiu. Una aplicació que permetrà a les famílies rebre tota la informació important de manera privada i segura.

DESCOBREIX DIVERTÀLIA

Divertàlia és molt més!
Menjadors Escolars, Càtering, Formació, Serveis Educatius,…Vols saber més coses de nosaltres? Visita la nostra pàgina web! Clica [AQUÍ] i descobreix-nos!