Amb els menjadors escolars tancats per la crisi sanitària del Covid-19, des de Divertàlia hem fet una donació a diferents entitats de la comarca.

Durant les últimes setmanes tots hem observat amb creixent preocupació com el coronavirus COVID-19 s’anava estenent per tot el país. Hem vist com ho feia, també, per tot el món. Encara que estiguem assistint a una crisi sense precedents en els últims temps, els bancs d’alimets no es poden aturar.

Hi ha famílies que necessiten, cada dia, l’àpat que fins fa unes setmanes s’oferien als menjadors escolars dels diferents centres educatius del país.

Aquestes setmanes de convivència amb la pandèmia evidencien que no hi ha millor moment per demostrar la generositat que els moments difícils. Pels mitjans de comunicació, no parem de sentir una gran veritat: en aquests moments és quan veiem la millor cara de les persones.


Amb els menjadors escolars tancats, Divertàlia ha decidit fer una donació d’aliments a diferents entitats comarcals


Des de Divertàlia volem destacar la gran feina que fan el Banc d’Aliments, el Rebost Solidari i la Creu Roja. És una tasca excel·lent durant tot l’any que agafa més valor, encara, aquestes setmanes. També volem destacar la feina de totes les persones que, de manera voluntària, acudeixen a aquestes entitats per poder ajudar i donar-hi un cop de mà de manera desinteressada.

Des de Divertàlia us animem, també, a mostrar la vostra cara més solidària. A més, entre tots, estarem lluitant contra el malbaratament alimentàri.


Amb aquesta acció lluitem, a més, contra el malbaratament d’aliments


El malbaratament d’aliments és un problema en la societat moderna. Un problema, però que té fàcil solució. Cadascú de nosaltres hi ha de posar el seu gra de sorra. Hem de seguir unes simples normes de consum i hàbits alimentaris. Així, podem evitar que moltes tones d’aliments acabin a les escombraries tots els anys.

Així doncs, volem demostrar que la solidaritat i la lluita contra malbaratament de menjar poden anar agafats de la mà.