Càterings per esdeveniments

/Càterings per esdeveniments
Càterings per esdeveniments 2018-07-31T08:37:09+00:00

CÀTERINGS PER ESDEVENIMENTS

Divertalia ofereix el servei de càterings per esdeveniments

ESPAI CUINA ofereix serveis integrals en restauració i càtering, tot mantenint els valors de Divertàlia: proximitat, responsabilitat, professionalitat i el gust per la feina ben feta. Cuinem al mateix lloc on es fa el servei.

Càtering per a festes majors
A Divertàlia oferim els serveis de càtering per les festes majors!
Paellades populars
Celebra les festes populars amb Divertàlia, paellades per associacions i més!
Càterings per festes de fi de curs
Oferim el nostre servei de càtering per les festes de fi de curs per les escoles i instituts.
Tots els nostres menús són elaborats al moment, conservant així la frescor i el valor nutritiu. Cada menú conté el producte acabat de comprar, fresc, seguint un procés de control alimentari rigorós per tal de garantir la màxima qualitat.

T’interessen els nostres serveis?

CONTACTA AMB NOSALTRES

Per què no un restaurant?

Encara que es podria recórrer a un restaurant, si encarregues el nostre càtering per a esdeveniments, comptaràs amb molts avantatges.

Per començar, no hauràs de preocupar-te del nombre de persones que finalment assisteixin o no, ja que aquest tipus de menjars es sol fer tipus pica pica perquè tothom pugui anar servint-se el que més li agradi.

No hi haurà cap problema en aquest aspecte, sempre que comptis amb el càtering de Divertàlia.

Per què contractar el nostre càtering per esdeveniments?

Fes-ho a casa teva: Una opció d’èxit assegurat. Celebrar el càtering al jardí o a la terrassa de casa teva, a la teva empresa, en alguna sala d’un hotel, és una de les millors opcions perquè els vostres convidats estiguin a gust i puguin gaudir al màxim de l’esdeveniment.

La varietat: Cal destacar que la varietat de plats i de menjar que els teus convidats podran escollir en un dels nostres càterings per a esdeveniments és molt més àmpli que la varietat de plats complerts que ofereixen els restaurants convencionals.

Matí, tarda o nit: Quans ens disposem a escollir un servei de càtering, a vegades, no sabem ben bé per on decidir-nos. Existeixen molts tipus diferents de serveis, com ara aniversaris, comunions o batejos.

Si el menjar es serveix al migdia, l’ideal seria encarregar un assortit de canapès i embotits de qualitat. Si l’esdeveniment és a la tarda, pots servir cafè acompanyat de pastes i una gran varietat de dolços, ideal per aquesta hora del dia.

Si l’esdeveniment té lloc a la nit, pots optar per un menjar més lleuger per evitar indigestions i es pot acompanyar amb una varietat de còctels.

Esdeveniments corporatius

  • Actes de presentació
  • Cocktails i aperitius
  • Inauguracions
  • Menús de treball
  • Actes diversos

Esdeveniments socials

  • Festes Majors
  • Festes Populars
  • Festes de Finals de curs

Articles del Blog de: Càterings per esdeveniments

DIA TEMÀTIC ITÀLIA

Dijous arriba un nou dia temàtic als nostres menjadors escolars. Aquest mes, el Diver i la Tàlia han viatjat fins a un altre país del Mediterrani. Presentem, el dia temàtic d'Itàlia. Itàlia és un país [...]

ALIMENTS DE PROXIMITAT ALS MENJADORS ESCOLARS

Actualment, l'aposta pels aliments de proximitat s'ha estès arreu del nostre territori. Un dels àmbits on aquest fet ha arrelat amb més força ha estat a l'entorn dels menjadors escolars. En primer lloc, el consum [...]

  • menjadors-escolars-saludables

MENJADORS ESCOLARS SALUDABLES

El menjador escolar és l'espai on els infants realitzen l'àpat del migdia. En aquest espai hi trobem referents importants que els poden ajudar a desenvolupar una actitud correcta a l'hora de menjar. Els principals objectius [...]

EL DIA TEMÀTIC ALEMANYA

Aquest proper divendres dia 28 de setembre, els nostres menjadors escolars celebraran el dia temàtic d'Alemanya. Un curs més, els nostres menjadors escolars es transformen per oferir als infants els menús més típics del món. Amb l'objectiu [...]