Cada vegada més, la gent es planteja adaptar nous hàbits alimentaris. Adaptar-se a noves modes o noves rutines com la dieta saludable per guanyar més estabilitat i sentir-se millor físicament i mentalment.

Actualment tothom es preocupa per la seva salut i per portar una vida mçes healthy. Per què no traslladar això a l’alimentació en els esdeveniments? Trobar un menú ideal que es pugui ajustar a tots els gustos, amb els millors productes i serveis i que sigui saludable, pot resultar complicat amb la oferta i la demanda que hi ha actualment al serveis de càterings en els esdeveniments.

A través de les xarxes socials es pot reconèixer fàcilment quina és la tendència gastronòmica que la gent busca i què pretén trobar als seus esdeveniments.

Per aquesta mateixa raó, i per demostrar que és possible parlar d’alimentació saludable en els esdeveniments, us exposem algunes de les recomanacions que els càterings introdueixen per aconseguir ser saludables i tenir èxit amb els seus comensals.


Apostar per un càtering saludable pot ser la clau perquè, a partir d’ara, els esdeveniments deixin empremta als seus assistents


Els vegetals es converteixen en protagonistes. Abans els vegetals s’utilitzaven com a guarnició o com a complement els plats principals. Actualment han passat a ser protagonistes principals dels plats i estan arribant a substituir aliments com la carn o la pasta.

Cada vegada més, la gent pensa en cuidar la seva alimentació i li dóna més importància al fet saludable. Per això, els càterings saludables compten amb menús per a celíacs, intoleràncies i vegans entre d’altres. S’adapten a tots els públics i els fa molt més atractius.

A més, l’origen dels productes guanyen també més importància cada vegada. El producte ecològic suma valor i no només per la minimització de l’impacte ambiental sinó per com repercuteix beneficiosament per la salt. Els clients busquen els productes més healthy i saludables.

El pa també ha deixat de ser un simple acompanyament per passar a ser part del menú. Acompanyat de formatges, olis, deixa de ser un entreteniment per ser un plat principal.

Apostar per aliments sans, saludables i de moda, assegura l’èxit del càtering a qualsevol tipus d’esdeveniment.