Amb els nostres casals d'estiu els infants tenen la diversió assegurada

Ja sigui acompanyant uns intrèpids viatgers a fer la volta al món, tractant de descobrir el tresor dels pirates o ajudant als elements del bestiari popular a fer la Festa Major, els nostres Casals d’Estiu  són una experiència única, plena d’aprenentatges i diversió. Els infants hi tenen la diversió assegurada!

Oferim casals d’estiu fets a mida ja que ens adaptem a l’entorn, a qualsevol necessitat i a la realitat dels infants.

Un estiu ple de jocs, tallers, gimcanes, balls, piscina, sortides, excursions, colònies, activitats culturals, jocs de pistes, curses d’orientació vinculades amb la temàtica de l’eix d’animació…

Casals Estiu

Els nostres Casals d’estiu són espais de socialització, d’aprenentatge i de creixement personal.

Casals Estiu per nens
A Divertàlia apostem per les activitats esprtives i els tallers especialitzats
Casals Estiu amb Colònies

El Casal d’Estiu de Divertàlia potencia la imaginació i la creativitat dels infants.

Divertàlia, casals d'estiu amb 15 anys d'experiència

Els infants que participen als casals d’estiu fan un parèntesi amb la relació que tenen amb el seu grup d’amics i companys durant el curs escolar. Per aquest motiu, els casals d’estiu són oportunitats úniques i magnífiques per establir noves relacions, nous lligams, fer nous amics i aprendre d’ells i amb ells i tenir noves experiències fora dels entorns habituals.

T’interessen els nostres serveis?

CONTACTA AMB NOSALTRES

En època de vacances escolars, els infants, poden viure experiències noves que no tenen la resta de l’any. A Divertàlia oferim alternatives de lleure de qualitat.

Marquem la diferència: La motivació és un element indispensable per dotar de sentit les activitats. Tots els professionals ( monitors/es, directors/es de lleure, pedagogs de Divertàlia..) preparem i organitzem les activitats i centres d’interès que es duràn a terme durant els casals.

D’aquesta manera oferim uns projectes fets a mida, plens d’il·lusió, que motivaran d’allò més als infants participants.

Però, per quina activitat o casal d’estiu ens hem de decidir? Des de Divertàlia us exposem us tast dels diferents tallers i activitats que proposem als nostres casals perquè els infants aprenguin i es diverteixin al mateix temps.

Algunes de les nostres ACTIVITATS ESTRELLA dels Casals d'Estiu

Nit de Bivac

Piscina i Jocs d’Aigua

Tir amb Arc

Inflables i Jocs Gegants

Dies sobre rodes

Tallers Especialitzats

Activitats Esportives

Activitats de Circ

Teles Acrobàtiques

Escalada

ScapeRoom

Senderisme

Casals d'Estiu, molt més que lleure

Esmorzars Saludables

Amb l’objectiu de treballar els hàbits alimentaris i la importància de l’àpat de l’esmorzar i l’energia que ens aporta,  a l’inici del casal d’estiu, entregarem a les famílies una proposta d’esmorzars saludables fets per la nostra nutricionista.

Activitats APS

Realitzem activitats d’Aprenentage i Servei, en les que els infants aprendran a la vegada que fan un servei a la comunitat. Són experiència inoblidable d’intercanvi i d’educació en valors.

Comunicació 

Disposem d’una aplicació mòbil i de diferents canals de comunicació per informar a les famílies de tot el que passa al casal d’estiu. A més, oferim una plataforma per poder fer les inscripcions on-line i un espai web del Casal.

Casals 100% en anglès

Us oferim la possibilitat de fer un casal d’estiu on l’anglès sigui llengua principal. Una combinació perfecta entre les activitats de lleure i la llengua anglesa per ampliar coneixements i voculabulari d’una manera molt amena i divertida.

Articles del Blog de: Casals d'Estiu

CASALS D’ESTIU DESPRÉS DEL CONFINAMENT

Després de la crisis sanitària del coronavirus, els casals d'estiu són una opció excel·lent perquè els infants puguin tornar a gaudir del lleure. Una de les principals preocupacions de les famílies és saber quina és [...]

DINÀMIQUES DE GRUP AL CASAL D’ESTIU

Aquesta setmana us parlarem de els dinàmiques de grup al casal d'estiu. A primera vista, aquests jocs poden semblar un xic superficials. En primer lloc, ens fa la impressió que són una forma amena de passar [...]

ACTIVITATS ESPORTIVES ALS CASALS D’ESTIU

Els casals d'estiu són espais idonis per a l'organització de jocs i d'esports dirigits. La unió de l'esport, l'educació i el lleure és un dels trets més característics de les activitats estiuenques. Als casals d'estiu els infants [...]