Moltes vegades ens preguntem quins avantatges té contractar un càtering per a un esdeveniment. Les empreses amb servei de càtering s’han convertit en la millor opció per organitzar qualsevol esdeveniment amb garanties d’èxit.

En primer lloc, un càtering dóna cobertura a qualsevol esdeveniment social o empresarial. La professionalitat, qualitat i també la seva gran capacitat per adaptar-se a les noves tendències és sorprenent. Per això, cada vegada són més demandats. Avui dia contractar un servei de càtering és garantia de tenir un bon servei.

Un càtering és l’activitat professional de prestació de serveis d’aliments i begudes per a qualsevol tipus d’esdeveniment. Actualment, però, les empreses de càtering van molt més enllà i s’estan convertint, en especialistes, també, en organitzar aquests esdeveniments.


Els serveis de càtering donen cobertura a qualsevol tipus d’esdeveniment i s’estan convertint en una aposta segura d’èxit


A continuació us exposem 4 raons per contractar aquest tipus de servei:

Hem de ser conscients, però, que no totes les empreses ofereixen els mateixos serveis. Les quatre raons que creiem que són comunes són les següents.

  • Pluralitat d’alternatives. S’adapten a les necessitats de qualsevol esdeveniment social siguin a l’hora del dia que siguin.  En forma d’aperitiu, de dinar, de berenar o de sopar. Sempre escollint el que més s’adequi.
  • Seguretat i qualitat. Compten amb professionals que garanteixen l’apropiada manipulació d’aliments. Per això, són una excel·lent opció per a casos d’intoleràncies o al·lèrgies alimentàries. Només cal avisar a l’hora de contractar un servei. Preparen els plats amb ingredients de primera qualitat i respectant, sobretot, els gustos, preferències i costums dels clients.
  • Oferta gastronòmica. Disposen d’una gran oferta de plats per escollir. Els professionals orienten al client a l’hora de confeccionar el menú que es servirà. Compten amb equips avançats perquè cada producte es conservi en les condicions òptimes en cada moment.
  • Pressupost personalitzat. Contractar un servei de càtering garanteix la opció més adequada a les necessitats del client i a la seva situació econòmica i, també, pressupost.

Si es deixa tota la planificació i organització de l’esdeveniment en mans de professionals, la celebració serà un èxit. Contractar aquest tipus de servei és la clau per a l’èxit i la tranquil·litat.


Els clients podran gaudir del servei de càtering i, d’aquesta manera, atendre d’una manera més relaxada als seus convidats


Contractar aquest servei és sinònim de confiança. S’estalvia temps en la planificació. Ells s’encarreguen de tot ja que entre els seus serveis hi ha la preparació del menjar, la decoració del lloc de celebració, el personal per servir i el personal de neteja.

En definitiva, contractar una empresa de càtering és l’alternativa perfecta a l’hora d’organitzar millor qualsevol tipus d’esdeveniment.