AVÍS LEGAL:
En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’empresa:

Raó social: ESPAI LLEURE DIVERTÀLIA SL CIF: : B65571937

Direcció: C/ DE LA VÍDUA ALMIRALL, 2 BAIXOS- 08720 – : VILAFRANCA DEL PENEDÈS- BARCELONA

Telèfon:  E-mail: divertalia@divertalia.cat

INSCRIPCIÓ REGISTRAL.

Previo examen y cualificación del documento precedente por el registrador que los subscribe, de conformidad con el que prevén los artículos 18 del Código de comercio y el 6 del reglamento del registro mercantil, en fecha 1 de Julio de 2011, ha quedado inscrito en el VOLUMEN 42644, FOLIO 141, HOJA B 412884, INSCRIPCIÓN 1.

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB.

A la web www.divertalia.cat hi ha una sèrie de continguts de caràcter informatius sobre l’activitat i informació dels diferents serveis que ofereix l’empresa.

El seu principal objectiu es facilitar als clients i el públic en general, la informació relativa a la empresa, als productes i als serveis que s’ofereixen.

El present avís legal (en endavant, el “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: divertalia.cat

LEGISLACIÓ.

Amb caràcter general les relacions entre ESPAI LLEURE DIVERTÀLIA SL amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS.

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb ESPAI LLEURE DIVERTÀLIA SL o qualsevol de les seves delegacions.

Propietat intel·lectual i industrial.

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de ESPAI LLEURE DIVERTÀLIA SL. i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni encara citant les fonts, excepte consentiment per escrit de ESPAI LLEURE DIVERTÀLIA SL.

CONTINGUT DEL WEB I ENLLAÇOS (LINKS).

ESPAI LLEURE DIVERTÀLIA SL es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

ESPAI LLEURE DIVERTÀLIA SL no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les que es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de ESPAI LLEURE DIVERTÀLIA SL. La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de ESPAI LLEURE DIVERTÀLIA SL té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.