L’aprenentatge d’una llengua és una inversió per a tota la vida. D’aquesta manera, als casals d’estiu apostem per introduir l’anglès en les nostres activitats.

Els infants que participen als casals d’estiu enriqueixen la seva vida i també obren nous horitzons. L’aprenentatge de l’anglès els obre, en primer lloc, una visió més diversa del món. A més, els infants guanyen una major sensibilitat i capacitat per aprendre altres cultures. També tenen la capacitat d’aprendre idiomes més fàcilment i, finalmentr, tenir avantatge davant el futur mercat laboral.

Als casals d’estiu comencem per desenvolupar, a poc a poc, la comprensió de l’idioma. Ho fem de manera lúdica.


Als casals d’estiu fomentem, també, l’aprenentatge en anglès dels infants a través de recursos lúdics


Entenem que els infants han d’aprendre l’anglès per mitjà de jocs per a retenir la informació.

L’anglès per a infants no es diferencia, realment, de l’anglès dels adults. El principi és el mateix: cal acostumar-se a escoltar un altre accent, a l’aprenentatge de noves coses. Només cal fer-ho, sobretot, de manera que els infants no s’adonin que estan treballant.

Als casals d’estiu potenciem nombrosos jocs i cançons que permeten als infants desenvolupar els seus sentits, de manera molt lúdica.


Els mètodes d’aprenentatge varien i els més lúdics, els dels casals d’estiu, són molt recomanables per a infants


Tenim tres grans eixoe per introduir l’anglès: en primer lloc, les cançons. També a través del joc i, per últim, a l’hora de dinar.

Segur que tots recordem haver après l’alfabet cantant en anglès quan érem petits. Aprendre cantant estimula la memorització. Aprendre anglès mitjançant les cançons permet als infants memoritzar, amb més facilitat, noves informacions.

També es potencia a través del joc per aprendre nou vocabulari, noves normes i, també, noves forma d’expressar-se. A més, potenciem, l’hora de dinar en anglès.

En conclusió, creiem que la introducció d’un nou idioma als casals d’estiu potencia l’aprenentatge dels infants.