En moltes ocasions pensem que els serveis de càtering estan reservats a empreses o a grans celebracions familiars. No obstant això, poden ser una gran opció per a qualsevol tipus de celebració, sobretot si no disposem de temps per prepapar el menú. El secret en aquests casos serà escollir un bon servei de càtering que s’ajusti a la perfecció de l’esdeveniment.

En primer lloc, la varietat gastronòmica d’elaboracions que es poden preparar és molt àmplia. Els càterings tenen la capacitat de sorprendre amb elaboracions cuidades, de molt sabor, que encaixen amb el que el client busca.

En aquesta línia, a més, els professionals del càtering s’adapten a qualsevol necessitat. Des d’alguna cosa lleugera per celebrar un aniversari fins a un aperitiu, passant per una barra lliure de degustació de postres. Dins d’aquestes varietats s’hi contemplen les intoleràncies, les al·lèrgies o les opcions dels convidats.


Un bon servei de càtering comptarà amb alternatives perquè tots els assistents puguin gaudir del menú sense cap tipus de problema


Servicio de catering para empresas

A continuació us exposem els 10 motius per contractar un càtering:

  1. Temps: En aquesta vida hi ha alguna cosa que tots voldríem poder comprar, el temps. Amb aquest servei ens assegurem poder invertir el nostre temps en altres tasques.
  2. Comoditat. Que ens facin la vida més senzilla ens agrada a tots. Un bon servei de càtering és la solució que pot resultar més fàcil i més còmode.
  3. Neteja. Poques coses fan més mandra que recollir-ho tot després d’una celebració. No haver de recollir cap plat és un gran punt a favor, oi?
  4. Satisfacció. La comoditat de sentir-se satisfet amb la feina ben feta és el que s’aconsegueix contractant un càtering adequat a les teves necessitats.
  5. Cap preocupació. La definició de càtering és el de servei d’alimentació ofert per una empresa especialitzada. L’organitzador no s’ha de preocupar de res.
  6. Dedicació. Les persones que treballen en aquest sector, tenen una gran dedicaciço perquè el client quedi content i satisfet de la feina.
  7. Professionalitat. Els càterings han passat de ser serveis esporàdics a ser, cada dia més, serveis amb un gran nombre de professionals del sector de la cuina.
  8. Estil. Un bon servei de càtering sabrà adaptar-se perfectament al que busca el client. Una bona presentació és la clau ja que, encara que ens diguin tot el contari, mengem amb els ulls.
  9. Pressupost tancat. Quants cops ens hem emportat una sorpresa a l’hora de pagar? Amb un servei de càtering podem deixar el pressupost tancat amb anterioritat. D’aquesta manera tindrem un servei adaptat a les necessitats de l’esdeveniment.
  10. Èxit. Saber què vols i com ho vols serà garantia d’èxit si els altres 9 motius s’han complert a la perfecció.

Contractar un servei de càtering té molts avantatges. Simplement amb el que vols i com ho vols, les probabilitats d’èxit estan assegurades gràcies als grans professionals que treballen en aquest sector.